Online gokspellen bieden beeld en geluid vergelijkbaar met de beste blockbuster-film. Sommige zijn humoristisch, sommige zijn dramatisch en ze bieden allemaal onderweg entertainment. Internetslots leren spelen is niet ingewikkeld, maar er zijn veel elementen die u moet begrijpen om het meeste uit uw gameplay te halen.

Wanneer u beslist waar u op moet letten bij een goede online gokautomaat, moet u rekening houden met uw bankroll (hoeveel geld bent u bereid te besteden voor uw entertainment), hoeveel variantie uw speelstijl kan verdragen en hoe complex u wilt dat uw spel is. We zullen de terminologie en concepten die betrokken zijn bij internetslots herzien, zodat u het meeste uit uw ervaring haalt.

Rollen en winlijnen – hoe u betaald wordt!

Alle gokautomaten (online of offline) hebben roterende rollen die elke beurt draaien. Veel spellen hebben vijf rollen, maar je kunt ook spellen vinden met drie, zeven of zelfs negen rollen. De rollen hebben meerdere symbolenlijnen die uitbetalen wanneer je de winnende combinaties van symbolen raakt; deze lijnen zijn de winlijnen. Er kunnen slechts drie winlijnen zijn op een gokautomaat of maar liefst 100. Een winlijn kan een rechte lijn over alle rollen zijn of in veel verschillende vormen (bijvoorbeeld verticaal langs een enkele rol, zigzag over meerdere rollen).

Het aantal winlijnen op uw online slot is belangrijk omdat uw inzet wordt geplaatst op basis van het aantal lijnen dat u wilt dekken. Het wordt meestal aanbevolen om het maximale aantal winlijnen te spelen voor de maximale inzet (aangezien uw uitbetaling dan het hoogst zal zijn en extra winlijnen worden meestal geactiveerd met elke extra munt die u inzet). Je moet je dus bewust zijn van hoeveel elke draai je gaat kosten.

Verstrooien

Scattersymbolen betalen uit wanneer er twee of meer ergens op het scherm verschijnen, zelfs als ze niet op een winnende winlijn staan. Ze kunnen dienen als een speciale vermenigvuldiger om uw totale inzet te verdubbelen, te verdrievoudigen of meer uit te betalen. Ze kunnen gratis spins of bonusspellen activeren.

Wild

Wild symbolen zijn symbolen die de andere symbolen op de rol kunnen vervangen. Wanneer het wild-symbool van een gokautomaat verschijnt, kan het met de andere symbolen ernaast worden gebruikt om een ​​winnende combinatie te maken. In sommige online games betalen ze zelfs uit als ze niet op een winlijn staan. Ze dienen soms ook als een speciale vermenigvuldiger, zodat wanneer u een winnende combinatie maakt, uw uitbetaling wordt verdubbeld, verdrievoudigd of meer. Wild-symbolen kunnen meestal geen scatter-symbolen vervangen.

Uitbetalingstabellen vertellen u hoeveel u kunt winnen Uitbetalingstabel voor gokspellen U moet altijd de uitbetalingstabel bekijken voordat u een online gokspel gaat spelen, omdat deze zeer belangrijke informatie geeft. Zoals de naam al aangeeft, geeft een uitbetalingstabel weer hoeveel munten de verschillende combinaties van winlijnen en symbolen uitbetalen. Zoek de uitbetalingstabel door op de uitbetalingstabel of Help-knop op het scherm te klikken.

De uitbetalingstabel toont alle verschillende symbolen op de rollen en vermeldt de uitbetalingen voor het verkrijgen van het gespecificeerde aantal symbolen per winlijn. De uitbetalingstabel geeft ook aan welke symbolen wild zijn, welke scatters zijn en welke speciale bonusrondes activeren. Houd er rekening mee dat sommige symbolen hogere uitbetalingen kunnen hebben dan andere. Een grotere spreiding in uitbetalingen betekent dat het spel een grote variantie heeft (de bedragen die je wint of verliest zullen groter zijn), terwijl een meer gebalanceerde uitbetaling over de symbolen wijst op een conservatiever spel (kleinere winsten en ook kleinere verliezen).

Bonusspellen zijn waar het grote geld komt

Veel internetgokautomaten hebben speciale bonusrondes die worden geactiveerd wanneer bepaalde combinaties van symbolen worden geraakt. Bonusspellen zijn meestal vermakelijke nevenspellen waarmee je meer munten kunt verdienen zonder dat je een extra weddenschap hoeft te plaatsen. De uitbetalingstabel kan de regels van het bonusspel beschrijven of een link hebben naar een ander scherm dat het spel beschrijft.

Doe geen afbreuk aan het belang van gratis spins

Het raken van bepaalde combinaties van symbolen kan gratis spins activeren. Dit geeft je extra beurten zonder dat je extra hoeft in te zetten. Hoewel de uitbetaling voor een gratis draai kan variëren, is deze vaak gebaseerd op de inzet (aantal munten en aantal winlijnen) van je vorige inzet.

Probeer de maximale inzet te spelen

Online gokspellen hebben meestal een knop waarmee je de maximale inzet voor je draai kunt plaatsen. Het is belangrijk om te begrijpen hoe het spel dat u speelt een maximale inzet behandelt.Bijvoorbeeldmple, sommige progressieve gokautomaten betalen de grootste jackpotprijs voor de maximale inzet, sommige spelbonussen zijn gebaseerd op het plaatsen van een maximale inzet en soms verhogen meer ingezette munten de frequentie waarmee u speelt. Andere internetgokspellen betalen mogelijk uit op basis van een eenvoudige berekening van het uitbetaalde bedrag per ingezette munt en dan heeft het geen voordeel om een maximale inzet te plaatsen.